Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedteknik / sterilteknik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vi på sterilteknik är ett gott gäng som tillsammans strävar efter att bli sveriges bästa sterilcentral och vi är på god väg! För att lyckas med detta söker vi nu fler drivna medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten. Börjar du hos oss kommer du in i en arbetsgrupp där vi har ett öppet klimat, högt till tak och en hjärtlig stämning med många skratt!

Arbetsuppgifter

Som tekniker/ steriltekniker kommer du att arbeta i en produktion med tre huvudprocesser, disk/desinfektion, packning/autoklavering, lager/utlämning.
Vi arbetar med sterilisering av operationsinstrument, disk, desinfektion, instrumentvård/kontroll, packning, sterilisering samt utlämning av gods till sjukhusets olika enheter. Dessutom ingår särskilt ansvar för utrustning/arbetsprocesser där det finns många möjligheter att bidra med förbättringar och utvecklas.
Stort fokus ligger på noggranhet, kvalitet och att kunna arbeta förebyggande men även att analysera avvikelser och fel som uppkommer i produktionen.

Arbetstiderna för denna tjänst är förlagda till kvällstid kl 13.00 - 21:30.

Kvalifikationer

Du som söker har godkänd gymnasialutbildning och gärna någon eftergymnasial utbildning till exempel steriltekniker, utbildning med inriktning produktionsteknik, vård eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

Du som söker har erfarenhet av arbete i produktionsintensiv verksamhet. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och patientsäkerhet och det är därför meriterande om du i någon av dina tidigare erfarenheter har arbetat med renrum alternativ i steril verksamhet med hög hygienstandard. Även erfarenhet av arbete med läkemedelsproduktion eller livsmedelsteknisk verksamhet är meriterande.

Som person är du tekniskt intresserad, driven, serviceinriktad och trivs med att arbeta i team men du kan arbeta självständigt, är kvalitetsmedveten och har hög känsla för noggrannhet.
Som person tror vi att du är flexibel, stresstålig och trivs med ett arbete i högt tempo. Tar initiativ och engagerar dig för att få verksamheten att utvecklas.
Arbetet innehåller tunga lyft så god fysik är en förutsättning. Du har teknikintresse samt goda datakunskaper.

Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4990
Kontakt
  • Enhetschef Anis Jabbour, 070-082 37 26
Facklig företrädare
  • Karin Andersson, Kommunal, 031-343 06 52
Publicerat 2019-09-06
Sista ansökningsdag 2019-09-20

Terug naar vacatures