Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Anorexi och Bulimimottagning för vuxna

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Anorexi -och Bulimimottagningen är en öppenvårdsmottagning för vuxna som uppfyller kriterierna för anorexia nervosa eller bulimia nervosa. Mottagningen ligger på Högsbo sjukhus i samma hus som Avdelning 618 Anorexi & Bulimi samt dagsjukvården. Arbetet på mottagningen sker i nära samarbete med avdelningen och dagsjukvården och leds också av samma chef.

Om arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består både av behandlingsarbete med patienter och handledning/utbildning av personal. Du kommer främst att arbeta på öppenvårdsmottagningen med patientarbete. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta både med psykologisk testning och behandling.

Inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset finns stora möjligheter till vidareutveckling, både i din profession och som person.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och ser gärna att du har erfarenhet av psykoterapi och psykologisk testning. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med olika slags personer, har en hög flexibilitet, ett stort tålamod och är orädd. Du har en god empatisk förmåga och ett gott humör med förmåga att sprida en god stämning omkring dig.

Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4909
Kontakt
  • Enhetschef Afson Ganjaei, 070-020 61 97
Facklig företrädare
  • Sveriges psykologförbund, SACO Eva Björklund, 031-343 38 59
Publicerat 2019-09-03
Sista ansökningsdag 2019-09-20

Terug naar vacatures