Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin & akutverksamhet, Avdelning 239

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning
Administratör på avdelning 239 som har en stroke och internmedicinsk inriktning, sammanlagt 24 vårdplatser.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara spindeln i nätet och ansiktet utåt på avdelningen. I arbetsuppgifterna ingår telefonservice, bokning av transporter/undersökningar, samordning och diverse administrativa göromål såsom sortering och rensning av journaldokument.

Kvalifikationer
Ett krav är att du genomgått gymnasieskola och har erfarenhet av kund/personalkontakt. Vårdadministrativ utbildning och erfarenhet är meriterande. Du är serviceinriktad, flexibel, stress tolerant och tar ett stort ansvar.

Vad skiljer oss från andra avdelningar?
Vi är ett härligt gäng som ständigt värnar om varandra och tar tillvara på varandras kompetenser. Vi driver förbättringsarbeten där medarbetaren är den centrala punkten och ges möjlighet att förverkliga visioner. Våra medarbetare nominerade avdelningen till årets arbetsplats och vi är otroligt stolta över att vi vann den utmärkelsen! Vi erbjuder träning på arbetstid, våra träningsinspiratörer håller i träning 15 minuter/ dag. Frukostbuffé dukas upp av vår köksa alla dagar i veckan samt en nystartad grötklubb som har blivit en succé! På eftermiddags fikat kan du finna smoothie istället för kaka på bordet i personalrummet.

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-03-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4194
Kontakt
  • Vårdenhetschef Nada Omeirat , 073-069 04 26
Facklig företrädare
  • Sabina Ljung Karlsson , 031-343 02 06
Publicerat 2019-07-09
Sista ansökningsdag 2019-07-13

Terug naar vacatures