Närhälsan Närakuten Skene

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet
Vi söker dig som vill arbeta med oss på Närakuten Skene. Som medicinsk sekreterare erbjuds du ett varierande arbete. Din främsta uppgift kommer att vara dokumentation i Asynja visph, men även viss bemanningskoordinering, samt administrativt stöd till verksamhetschef/projektsamordnare.
Som lokal IT-administratör (LITA) arbetar du med det vårdadministrativa stödet på Närakuten såsom behörigheter, beställningar, förändringar i IT-miljö, utbildning till medarbetare, kontaktperson mot VGR-IT samt omvärldsbevakning inom IS/IT.
Arbetet är delvis förlagt till kväll och viss helgtjänstgöring ingår.

Om oss
Närhälsan Närakuten Skene är en kvälls- och helgöppen mottagning. Vi tar hand om patienter som behöver omedelbar hjälp under kvällar eller helger. I första hand träffar patienten en sjuksköterska och vid behov läkare som gör en bedömning av hälsoläget. Närakuten är en förstärkt jourcentral med bättre tillgång till provtagning, röntgenundersökningar och konsultation av specialistläkare på sjukhus med syftet att korta väntetiderna till akuta vårdbesök till både primärvård och sjukhus.

Förutom medicinsk sekreterare är vi sjuksköterskor, undersköterskor, receptionist och läkare som arbetar i team runt patienten. Vi lägger stor vikt vid ett gott samarbete där alla bidrar till helheten.

Närhälsan Närakuten Skene ligger i natursköna Marks kommun med goda kommunikationer till Göteborg, Borås och Varberg.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Asynja Visph eller genomför Vård- och omsorgsadministration på Högskolan. Du behöver vara en god kommunikatör, ha bra samarbetsförmåga, vara engagerad, flexibel och strukturerad.
Vi vill även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4165
Kontakt
  • Susanne Blid Roos, Verksamhetschef, tel. 070-020 79 51
  • Ann-Charlotte Lundell, Verksamhetschef, tel. 070-625 97 29
Facklig företrädare
  • Helene Hansson, Vision, tel. 070-082 27 31
Publicerat 2019-07-05
Sista ansökningsdag 2019-08-03

Terug naar vacatures