Närhälsan Askim vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Askim vårdcentral är belägen i Sisjöns industriområde i Västra delen av Göteborg, mitt i ett affärsområde med stort serviceutbud. Vi är en enhet med ca 25 anställda och ca 7800 listade medborgare.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar, i en positiv arbetsmiljö med humor och god laganda. Vårt arbete går ut på att erbjuda patienten en god vård och hälsofrämjande insatser.

Vi arbetar med ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap och stor vikt läggs vid att alla skall trivas då vi är övertygade om att det gynnar våra patienter. Vi arbetar även nära tillsammans i en miljö med högt i tak och goda förutsättningar för lärande. Enheten arbetar aktivt för att kontinuerligt utveckla verksamheten och vi har flera pågående projekt.

Om arbetet

I arbetet som sjuksköterska / distriktsköterska hos oss ingår bl a självständigt mottagningsarbete, triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning, provtagning och vaccinering. Beroende på dina erfarenheter, kompetens och utbildning kommer det finnas möjlighet till andra uppdrag på vårdcentralen.

Om dig

Vi söker dig som är en legitimerad sjuksköterska / distriktssköterska. Du tror på primärvårdens framtid och som vill vara delaktig i att driva utvecklingen framåt tillsammans med oss. Vi ser gärna att du har en påbyggnadsutbildning inom diabetes, 15 hp.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga kvalitetsmedvetenhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du kan se förändringar som utvecklingsmöjligheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Askim
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4119
Kontakt
  • Annika Appelgren, Vårdcentralchef , Tfn 070 - 580 19 15
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet , Tfn 070 - 082 36 46
Publicerat 2019-07-03
Sista ansökningsdag 2019-08-11

Terug naar vacatures