Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Plastikkirurgi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen. Inom verksamhetsområde Plastikkirurgi bedrivs både allmän och högspecialiserad plastikkirurgisk vård med inriktning på avancerad sårvård, bröstkirurgi, kirurgi vid könsdysfori, kraniofacial- och läppkäkgomspaltskirurgi, mikrokirurgi och postbariatrisk kirurgi.

Arbetsbeskrivning

Som sektionschef har du ett personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för läkarna i din sektion. I uppdraget ingår att leda, planera och utveckla verksamheten utifrån gällande organisatoriska och ekonomiska ramar. Information, kommunikation, samarbete och tydlig återkoppling är viktiga nyckelbegrepp. I uppdraget ingår viss klinisk tjänstgöring. Som sektionschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. I uppdraget ingår även klinisk tjänstgöring cirka 60%. I arbetet ingår att fullgöra sjukhusets kärnuppdrag för vård, utbildning och forskning.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat 5-årigt chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistutbildning i plastikkirurgi. Ledarerfarenheter är önskvärt. Är du disputerad, alternativt har pågående forskning till medicine doktor är det meriterande.

Vi välkomnar en tydlig ledare som genom öppenhet, dialog och god samarbetsförmåga vill vara med och stimulera och utveckla medarbetarna samt vara med att skapa en kultur och förutsättningar för utbildning, forskning och utveckling inom enheten och på hela kliniken. Du har ett genuint intresse av att leda andra och mod att fatta beslut. Du förutsätts arbeta mot uppsatta mål och följa upp resultatet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4102
Kontakt
  • Verksamhetschef, Anna Elander, 070-609 17 30
Facklig företrädare
  • Kommunal, Lotta Björk 070-081 65 13, SACO, Ingrid Stubelius 031-342 80 77
  • Vision, Therese Jakobsson, 076-050 88 63
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren, 031-342 33 50
Publicerat 2019-07-15
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Terug naar vacatures