Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Arbetsterapi Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

Arbetsterapi Mölndal är en av fyra arbetsterapienheter inom verksamhetsområdet Arbetsterapi & Fysioterapi. På enheten bedrivs arbetsterapeutisk verksamhet i såväl sluten- som öppenvård inom ortopedi, medicin/stroke och geriatrik. Arbetsplatsen är kunskapsintensiv med flera magisterutbildade samt doktorander. På enheten arbetar 35 personer organiserade i tre grupper med olika specialiserad kompetens, under daglig ledning av sektionsledare samt enhetschef.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som arbetsterapeut inom strokerehabilitering på Mölndals sjukhus har du ett varierande och utvecklande arbete i en ambitiös, trevlig och välfungerande verksamhet där klinisk verksamhet, utbildning, forskning och utvecklingsarbete ingår som en naturlig del i vardagen.

Vi erbjuder dig en anställning i en nybildad arbetsgrupp med extra satsning på kompetensfördjupning inom strokerehabilitering, med stöd av behandlingsriktlinjer framtagna av verksamhetens FoU-sektion. Vår målsättning är att erbjuda våra strokepatienter ännu bättre vård och rehabilitering, och samtidigt värna om ett hållbart arbetsliv för dig som medarbetare.

Vi erbjuder introduktion i verksamheten, möjlighet till mentorskap samt reflektion i mindre samtalsgrupper, möjlighet till klinisk specialinriktning och vidareutbildning samt flera personalförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag.

Om tjänsten

Inom strokerehabilitering arbetar du med varierande patientinsatser såsom bedömning och träning av kognitions-, aktivitets- och funktionsförmåga. Insatserna sker både inom slutenvård och för vissa patienter även i hemmet. Arbetet bygger på evidensbaserade strokeriktlinjer och prioriteringsordningar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, med minst kandidatexamen i Arbetsterapi. Yrkeserfarenhet är önskvärt och yrkeserfarenhet inom strokerehabilitering är meriterande.

Du är intresserad av att delta i teamarbete inom akutsjukvård med utredning och behandling av patienter med strokediagnos. Du ser det som positivt att arbetet är omväxlande och du har god förmåga att prioritera. Du är trygg som person och har lätt att samarbeta. Du bidrar med ditt engagemang, utvecklas i din yrkesroll och har ett intresse för kliniskt utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4063
Kontakt
  • Enhetschef, Anneli Lernestål, 070- 203 43 73
  • Sektionsledare, Johanna Larsson, 031- 343 10 36
Facklig företrädare
  • SACO, Annika Khalif, 031 - 343 44 68
Publicerat 2019-07-01
Sista ansökningsdag 2019-08-15

Terug naar vacatures