Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MGAÖ, Avdelning 356B - MAVA

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

MAVA/356 är en medicinsk akutvårdsavdelning med 27 vårdplatser måndag till fredag och 21 vårdplatser under helgen 3 av dessa vårdplatser är IMA platser med möjlighet för ytterligare höjd vårdnivå. Vårt uppdrag är att snabbt kunna erbjuda kvalificerad vård, behandling och omvårdnad till svårt sjuka, instabila medicinpatienter. Våra patienter kommer främst från akutmottagningen, men också från IVA och från de övriga avdelningarna på sjukhuset. Diagnoserna varierar stort hos de patienter vi vårdar och vanligast är bröstsmärta, hjärtsvikt, arytmi, KOL, pneumoni, sepsis och intoxikationer. För att vi ska kunna utföra vårt arbete på bästa sätt har vi möjlighet till telemetriövervakning såväl som NIVbehandlingar. MAVA har också ett nära samarbete med smärtcentrum rörande vissa patientgrupper.

MAVA genomsyras av ett gott och tillåtande socialt klimat. Vi som arbetar här tycker att vi har ett spännande, stimulerande och mycket omväxlande arbete. Vi har en arbetsplats med mycket gott samarbete och arbetsklimat.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi tillämpar individuell schemaplanering vilket innebär att du arbetar blandat dag/kväll//helg/natt efter önskemål, schemat läggs i 10-veckorsintervall.

Under dagtid (måndag-fredag) finns en farmaceut på avdelningen som stödjer dig i det farmakologiska arbetet samt en resurssköterska som avlastar vid exempelvis inläggningar och utskrivningar.

Vi tillämpar individuell målplanering för din personliga utveckling med enskild uppföljning minst en gång per år.

Om tjänsten

Hos oss på MAVA kommer du som sjuksköterska att vara arbetsledare för omvårdnad med vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter på akutmedicinskavdelning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete på akutvårdsavdelning är meriterande.

Våra korta vårdtider innebär ett stort patientflöde både in och ut från avdelningen och för att trivas här ska du tycka om att ha mycket att göra och ständigt möta nya människor. Du bör vara flexibel för att hantera hastigt uppkomna situationer med ett bibehållet lugn. Du skall vara självständig i ditt arbete och ha stort intresse av att förbättra vården på medicinsk akutvårdsavdelning för både patienter och personal.

Vidare bör du vara ambitiös och ha en god vilja att lära dig nya saker. Du har en positiv inställning, ett gott bemötande och du arbetar tillsammans med dina kollegor och vårdenhetschef för patientens bästa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4016
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Christofer Barresten, christofer.barresten@vgregion.se / 031 - 342 10 00
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Mimmi Lilja, 031- 343 50 56
Publicerat 2019-06-27
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Terug naar vacatures