Närhälsan Torslanda rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Torslanda Rehabmottagning är en rehabiliteringsmottagning centralt belägen i Amhult på Hisingen. Hos oss arbetar sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kanslister. Vi arbetar polikliniskt med alla typer av skador, vi har också gruppverksamhet. Förutom verksamheten på vår mottagning sker en del av mottagningen på närliggande vårdcentraler.

Du kan läsa mer om oss på vår http://www.narhalsan.se/torslandarehabmottagning

Om arbetet

Du erbjuds en stimulerande och flexibel tjänst med utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av personer i alla åldrar, såväl individuellt som i grupp. Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagning men till viss del på närliggande vårdcentraler. Vid behov kan tillfälliga behandlingsinsatser erbjudas i hemmet. Som alla medarbetare kommer du att ingå i mottagningens utvecklingsarbete. Att prova ut och förskriva hjälpmedel samt att handleda studenter ingår också i arbetet.

Om dig

Du ska vara Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från primärvård. Du har minst 3 års erfarenhet av yrket, du har akupunkturutbildning. Du bör kunna arbeta självständigt men även samarbeta i team. Du har ett gott bemötande, ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor. Det är viktigt att du är vetgirig och vågar fråga och be om hjälp. Du tycker om ett högt arbetstempo och kan prioritera bland arbetsuppgifter. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett intresse för verksamhetsutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som flexibilitet, samarbets- och initiativförmåga.

Villkor

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Torslanda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4013
Kontakt
  • Karin Jonsén, Enhetschef, 031-345 00 10
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 073-663 68 89
Publicerat 2019-06-27
Sista ansökningsdag 2019-07-31

Terug naar vacatures