Närhälsan Torslanda rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Torslanda Rehabmottagning är en rehabiliteringsmottagning centralt belägen i Amhult på Hisingen. Hos oss arbetar sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kanslister. Vi tar emot patienter med alla typer av besvär och behov. Verksamheten drivs i Vårdval rehab och vårt arbete sker i Närhälsans anda av omtänksamhet, pålitlighet och nytänkande.

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida http://www.narhalsan.se/torslandarehabmottagning

Om arbetet

Som arbetsterapeut på Närhälsan rehabmottagning arbetar du med en stor variation av patienter i alla åldrar, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din profession. Arbetet består av både patientbesök på mottagning och hembesök. Behandlingar sker såväl individuellt som i grupp.

Du arbetar självständigt, men även i team med övriga på enheten. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag, med flextid.

Om dig

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. För att trivas i tjänsten tror vi att du är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta med kollegor såväl som att arbeta självständigt. Att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande mot medarbetare och patienter är en självklarhet för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Torslanda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3998
Kontakt
  • Karin Jonsén, Enhetschef, 031-345 00 10
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges arbetsterapeuter, 0322-22 62 85
Publicerat 2019-06-26
Sista ansökningsdag 2019-07-31

Terug naar vacatures