Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, Operation 4

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi på operation 4 är ett härligt gäng med höga ambitioner och nu söker vi dig som är anestesisjuksköterska och som vill bli en i vårt team!

Om arbetsplatsen

Operation 4 är en högspecialiserad operationsavdelning med inriktning mot onkologisk gynekologi och urologi. Verksamheten bedriver elektiv kirurgi, viss dagkirurgi och inneliggande vård med varierande ingrepp. Vi utför allt från små och korta ingrepp till heldagars operationer.

En stor del av vår verksamhet är unik för VGR, så som robotkirurgi och totala exentrationer. Operation 4 ger även anestesiservice till jubileumskliniken där vi söver vuxna och barn inför behandlingar. Operationsavdelningen består av 6 operationssalar och en vårdenhet för pre- och postoperativ vård. Den postoperativa enheten har 11 vårdplatser, varav 4-6 är för dagkirurgiska patienter. På enheten görs även preoperativa bedömningar. Vi följer således patienten genom hela det perioperativa vårdförloppet.

Operation 4 har ca 60 anställda. Personalgruppen består av anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor, intensivvårdssköterskor och undersköterskor.

Avdelningen är öppen måndag - fredag. Vi har således stängd röda helgdagar som infaller under veckan.

Vi erbjuder dig:

  • en god introduktion efter ett program som vi anpassar efter dina tidigare erfarenheter.
  • individuell schemaplanering
  • kontinuerlig fortbildning med såväl interna som externa utbildningar
  • ett positivt och öppet arbetsklimat med möjlighet till utveckling. 

Om arbetsuppgifter

Arbetet som anestesisjuksköterska hos oss innebär att integrerat i team tillsammans med andra yrkeskategorier och patienten, erbjuda bästa möjliga vård. Vi erbjuder ett varierande arbete med höga krav på flexibilitet och initiativförmåga. Det är viktigt att du är engagerad i ditt yrke, trivs i ett omväxlande och prestigelöst klimat samt vill vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet och stämning i teamet. Hos oss på Operation 4 ansvarar du för den perioperativa processen där du tillsammans med teamet planerar och förbereder aktuellt ingrepp och det finns också möjligheter för dig som vill att arbeta på vår postoperativa enhet.

Tycker du om att driva och se möjligheter för förändrings- och förbättringsarbete finns det stora möjligheter för dig hos oss. 

Om kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom anestesisjukvård. Tidigare erfarenhet av anestesi och postoperativ arbete är meriterande. 

För att du ska trivas hos oss är du noggrann och är strukturerad i ditt arbete. Du känner stort ansvar för ditt arbete och kan planera och prioritera ditt arbete självständigt. Du har lätt för anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller lugn i stressiga situationer. Det är viktigt i vårt teamarbete att du har god förmåga att samarbeta med andra och vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3994
Kontakt
  • Vårdenhetschef Anna Björnsson , 076-138 13 09
  • Sektionsledare Marie Melander , 031-342 73 10
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Jan Tranälv , 031-342 73 10
  • Vårdförbundet Inge-Marie Del Mestre, 031-342 73 09
Publicerat 2019-06-26
Sista ansökningsdag 2019-07-14

Terug naar vacatures