Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M1, Lungmedicin

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Lungavdelningen har idag 16 vårdplatser som är idag indelat i två grupper. Där sker både akuta och planerade utredningar och behandlingar av patienter med lungsjukdomar. De största patientgrupperna är lungcancer och KOL. Den vård patienterna får hos oss innefattar bland annat, dränage-, syrgas- och ventilatorbehandling, hostmaskin och tracheostomivård samt Palliativ vård. Vi har ett personcentrerat förhållningssätt på avdelningen. Sjukvården står nu inför en stor omställning och utveckling där vi satsar mycket på uppgiftsväxling.

Visst låter det spännande? Vill du vara med? Kom på intervju och berätta om vad du vill bidra med så berättar vi mer om hur vi tänker.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är nyfiken på att vara med och utveckla nya sätt att arbeta. Du behöver vara flexibel och vilja lära dig nytt. Arbetstiden är dag, kväll, natt och helg. Vi är dock intresserade av vad som passar just dig. Vad har du för önskemål?

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen att söka ett intressant och stimulerande arbete tillsammans med många kompetenta och framför allt trevliga medarbetare!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3900
Kontakt
  • Vivianne Dackestål, enhetschef, 072-2032057
  • Andreas Lestander Melin, enhetschef, 072-2265613
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2019-06-20
Sista ansökningsdag 2019-07-15

Terug naar vacatures