Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Fysioterapi Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

Fysioterapi Östra är en del av fyra fysioterapienheter inom verksamhetsområdet Arbetsterapi och Fysioterapi, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Här bedrivs fysioterapeutisk rehabilitering inom sluten- och öppen-vård vid de flesta av de kliniker och specialiteter inom vuxensjukvården på Östra sjukhuset.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med hög servicekänsla, patientkontakt och ansvar inom olika adminstrativa system, så som Elvis, Marknadsplatsen Weblord med mera.

Vi erbjuder ett nära samarbete med övriga personer inom verksamheten som har vårdadministrativa arbetsuppgifter, särskilt på Fysioterapi Östra och Mölndal.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna är varierande vilket ger ett omväxlande, roligt och utvecklande arbete. Du kommer att arbeta i receptionen för Arbetsterapi och Fysioterapi Östra vilket innefattar både kassauppgifter, bokningar av patientbesök samt att vara verksamhetens ansikte gentemot både besökande patienter, anhöriga, kollegor och övrig vårdpersonal. Du kommer också att utföra andra administrativa uppgifter, såsom diagnosregistreringar.

Tjänsten har sin grundplacering i kassan/receptionen på Fysioterapi Östra, men du kommer också ibland att bemanna kassan/receptionen på Fysioterapi Mölndal. Detta ger dig möjlighet till flexibilitet, samarbete och utveckling i de olika kassorna.

Om dig

Du bör ha goda digitala kunskaper (datakunskaper) och intresse för kommunikation. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och god samarbets- och initiativ-förmåga. Som värderar högt att få ge god service såväl till patienter som till arbetskollegor.

Du är noggrann och har koll på flera uppgifter samtidigt. Du jobbar bra på egen hand men trivs också med att jobba tillsammans med andra. Du trivs med ett socialt och flexibelt arbete som gör skillnad för den enskilda människan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3623
Kontakt
  • Sara Lundqvist, Enhetschef , 070- 082 26 19
Publicerat 2019-06-07
Sista ansökningsdag 2019-06-19

Terug naar vacatures