Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Plastikkirurgi, Avdelning 31

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du sjuksköterska och vill arbeta med dagkirurgi på avdelning 31? Vi kan nu erbjuda dig ett vikariat på 6 månader, med möjlighet till förlängning!

Avdelning 31 handhar dagkirurgiska patienter inom Hand-, Plastik- och Öron-Näs-Halskirurgi, pre- och postoperativ vård inklusive inskrivning av patienter till vårdavdelning 14. Enheten tillhör organisatoriskt avdelning 14/27 inom Plastikkirurgi.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss ger du en god och säker vård till våra patienter. Du är den som leder och ansvarar för omvårdnadsarbetet och ser individens hela vårdprocess. Vi ser gärna att du som väljer att börja hos oss vill utvecklas och ta ansvar för att vi tillsammans ska förbättra vården för våra patienter.

Vad erbjuder vi?

Att arbeta som sjuksköterska hos oss skiljer sig från det vanliga. Här får du arbeta med både plastikkirurgi, handkirurgi och öron-, näs- och halskirurgi. Om du har intresse för forskning, utveckling och ledarskap är vi den rätta arbetsplatsen för dig. Du blir del av en gemenskap där alla har möjlighet till utveckling.

Vem är du?

För att arbeta hos oss behöver du vara legitimerad sjuksköterska och ha ett intresse för kirurgi, gärna för våra specialiteter. Erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du som söker har ett flexibelt och självständigt arbetssätt med känsla för helheten.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka dig till oss!

Har du frågor om våra tjänster eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta vårdenhetschef Camilla Westerberg.

Vi hälsar dig varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tijdelijk dienstverband langer dan 6 maanden
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3485
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Camilla Westerberg, 031-342 96 49
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren, 072-732 85 00, annika.wettergren@vgregion.se
Publicerat 2019-05-29
Sista ansökningsdag 2019-06-12

Terug naar vacatures