Sahlgrenska Universitetssjukhuset, ÖNH, Öron- näs- och halsavdelning 18

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

Först och främst är vi en kirurgisk akutvårdsavdelning med snabba svängar där ingen dag är den andra lik. I vår verksamhet bedriver vi högspecialiserad vård för patienter med sjukdom eller skada i öron, näsa, bihålor, munhåla, svag, luft- och matstrupe.

Det som kännetecknar vården på en Öron-Näsa-Halsavdelning är den stora variationen av patientgrupper. Hos oss träffar du patienter som genomgår elektiv kirurgi där en del patienter går hem samma dag och andra genomgår avancerad tumörkirurgi.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska. Eftersom vi är en liten avdelning blir det naturligt att alla är engagerade och hjälps åt! Vi är också stolta över vårt samarbete med läkargruppen som är måna om vår gemensamma arbetsmiljö och fortbildning. Här arbetar alla yrkeskategorier i ett team runt patienten där allas unika kompetenser är viktiga och värderas högt.

På avdelningen är vi på gång att införa en karriärmodell för sjuksköterskor som innebär att man efter en tid får möjlighet att utveckla och driva egna ansvarsområden på patientfri tid, arbeta som mentor för mindre erfarna kollegor samt fördjupa sina kunskaper i specifika områden som exempelvis nutrition, kontaktsjuksköterska eller palliation.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från kirurgi, akutsjukvård eller onkologisk vård är meriterande men inte ett krav. Att du som söker är flexibel, samarbets- och temainriktad, prestigelös samt har förmågan att ta egna initiativ till förbättringar ses som stora fördelar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3099
Kontakt
  • Camilla Westerberg, 031-3429649
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren, 031 - 342 33 49
Publicerat 2019-06-27
Sista ansökningsdag 2019-08-28

Terug naar vacatures