Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Beroende, Dagvårdsavdelning 609

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

Dagvårdsavdelningen är en öppenvårdsenhet som har öppet måndag-fredag dagtid. Vi möter personer med substansberoende samt företrädelsevis även en psykiatrisk samsjuklighet. Vi träffar patienterna intensivt och under en begränsad tid i syfte att förbättra samt bibehålla förbättrad livskvalité. Vi arbetar personcentrerat och med ett nära kontaktmannaskap. Under dagarna hos oss deltar patienten på diverse gruppaktiviteter samt har även individuella insatser. Vi arbetar i nära samverkan med socialtjänst, kriminalvård samt övriga vårdgrannar. Vi har 14 vårdplatser.

På enheten arbetar skötare, sjuksköterska, kurator, psykolog, arbetsterapeut, rehabkoordinator, medicinsk sekreterare och läkare.

Om tjänsten

Som skötare arbetar du som kontaktperson för våra patienter. Du håller i upprättande och uppdatering av hälsoplanen som är våran "uppdragsbeskrivning" och överenskommelse mellan oss och patienten. Du ansvarar för dokumentationen kring våra patienter. Du samverkar med socialtjänst och andra vårdgrannar eller aktörer kring våra patienter.

Tillsammans med sjuksköterskan ansvarar du för den psykiatriska och somatiska omvårdnaden.

Om dig

Vi söker dig som har studerat omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri alternativt YH-utbildning skötarprogrammet. Erfarenhet av beroende och/eller psykiatri är meriterande samt om du är MI-utbildad och/eller har en vana att arbeta med grupper. Du får gärna ha vana av att arbeta i Melior.

Vi önskar att du kan arbeta självständigt men fungerar i ett team. Du får gärna vara lösningsorienterad och kunna driva processer och projekt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska i alla situationer kunna möta våra patienter och dina kollegor på ett respektfullt sätt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2986
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Veronica Rubin , 076- 940 26 93
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anders Wallenius, anders.wallenius@vgregion.se
Publicerat 2019-05-06
Sista ansökningsdag 2019-05-27

Terug naar vacatures