Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Beroende, Dagvårdsavdelning 609

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Dagvårdsavdelningen är en öppenvårdsenhet som har öppet måndag-fredag dagtid. Vi möter personer med substansberoende samt företrädelesevis även en psykiatrisk samsjuklighet. Vi träffar patienterna intensivt och under en begränsad tid i syfte att förbättra samt bibehålla förbättrad livskvalitet. Vi arbetar personcentrerat och med ett nära kontaktmannaskap. Under dagarna hos oss deltar patienten på diverse gruppaktiviter samt har även individuella insatser. Vi arbetar i nära samverkan med socialtjänst, kriminalvård samt övriga vårdgrannar. Vi har 14 vårdplatser.

På enheten arbetar skötare, sjuksköterska, kurator, psykolog, arbetsterapeut, rehabkoordinator och läkare.

Om tjänsten

Som medicinsk sekreterare består ditt arbete av att skriva journalanteckningar i Melior, registrering i Elvis samt remisshantering. Du är en viktig del i teamet där du har möjlighet att påverka din arbetsbeskrivning.

Om dig

Vi söker dig som har vårdadministrativ utbildning. Du har god IT-kunskap och kan sätta dig in i nya system. Gärna vana av Melior och Elvis.

Du har förmåga att arbeta självständigt men fungera i ett team. Du är en nyckelperson i vårat arbete så vi önskar god samarbetsförmåga och förmågan att se lösningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2843
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Veronica Rubin , 076- 940 26 93
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 031- 342 05 63
Publicerat 2019-04-26
Sista ansökningsdag 2019-05-17

Terug naar vacatures