Skaraborgs Sjukhus,Vo M5, Psykiatrisk Öppenvårdsmottagning Mariestad

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Starta karriären i Västra Götalandsregionen - vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter på kvalitetscertifierade arbetsplatser. Vi satsar på psykologers utveckling och erbjuder ett sammanhållet PTP-program! Varmt välkommen att söka PTP hos oss på  vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Mariestad.  

Beskrivning

Vuxenpsykiatrin har specialistmottagningar på sjukhusen i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Mottagningarna ansvarar för bedömning, utredning och behandling av patienter med psykiatriska tillstånd på specialistnivå. På mottagningen bedrivs strukturerad och målbaserad vård, behandling och rehabilitering som sker både individuellt och i grupp.

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Mariestad har tre psykologer och söker nu en PTP-psykolog.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i team bestående av läkare, psykolog, sjuksköterska, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast, skötare och medicinsk sekreterare.

Dina arbetsuppgifter innefattar bedömning, utredning och behandling. Vi arbetar främst individinriktat men också med gruppbehandling. Du har möjlighet till egen handledning, dels för behandling men även för utredningsarbete. Arbetet innefattar även samverkan med vårdgrannar och myndigheter såsom kommunal verksamhet, arbetsförmedling och försäkringskassa.

Kvalifikationer 

Examensbevis från psykologutbildning samt intresse för vuxenpsykiatrisk verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, att du har en god samarbetsförmåga och att du vill arbeta i team. Vi ser gärna en mångfald av arbetssätt i den kliniska vardagen och såväl KBT som psykodynamisk inriktning efterfrågas.

Övrigt

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-09-01
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2531
Kontakt
  • Enhetschef Jessica Karlgren, 0501- 68342 070-0824486
Facklig företrädare
  • Sebastian Burgman , Psykologförbundet , 0501-68312
Publicerat 2019-04-26
Sista ansökningsdag 2019-05-15

Terug naar vacatures