NU-sjukvården, Område I, Infektionsklinik, Avdelning 61

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om avdelning 61 - På väg hem
Vi söker nu en driven och ansvarsfull sjuksköterska som vill vara med i arbetet på den nya avdelningen som vi kallar "På väg hem". På avdelning 61, som ligger på NÄL, är målgruppen patienter som har blivit utskrivna från sina tidigare avdelningar, men som behöver fortsatt vård i väntan på hemgång. Vårt mål är att ge en god och kvalitetssäker vård tills dess att patienterna lämnar sjukhuset!

I nuläget är avdelning 61 en utskrivningsavdelningen, men det kan komma att förändras i framtiden då vi är under utveckling.


Vad är din roll som sjuksköterska hos oss?
Som sjuksköterska på avdelning 61 får du ett omväxlande arbete där din vana av självständighet får komma väl till hands. På avdelningen är det undersköterskor som har hand om den dagliga omvårdnaden av patienter och som handhar läkemedelsdelningen. Din roll som sjuksköterska bli därför att ha ett övergripande ansvar med delegering över undersköterskorna på avdelningen, och se till att patientens omhändertagande alltid står i fokus.

För att du ska trivas hos oss bör du som person vara flexibel samt ha en god prioriterings- och organisationsförmåga. Vi ser det som en självklarhet att du även har lätt för samarbete, såväl med patienter som kollegor. Har du tidigare arbetat inom hemsjukvård och/eller primärvård så är detta meriterande.

Arbetstiden är i nuläget förlagd dagtid men kan komma att ändras till dag/kväll. Beredskap kan förekomma.


Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet inom hemsjukvård
  • Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2178
Kontakt
  • Helén Sandquist, vårdenhetschef, tfn. 010-435 06 12
Facklig företrädare
  • Anette Fristedt, Vårdförbundet, tfn. 010-435 69 54
Publicerat 2019-04-26
Sista ansökningsdag 2019-05-24

Terug naar vacatures