Närhälsan Mölndal gynekologmottagning

Regionhälsan är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.

Om oss

Vi söker dig som är specialist i gynekologi med intresse för gynekologisk öppenvård samt specialistmödravård.

Vi står inför en spännande utveckling av verksamheten där vi kommer att skapa en ny unik enhet på primärvårdnivå. Vi samlar gynekologi och specialistmödravård/ultraljud på primärvårdsnivå i storgöteborg och vi får möjlighet att skapa en utbildningsverksamhet för ST-gyn och ST-allmän. Vill du vara med och driva utvecklingen framåt?

I dag är Närhälsans gynmottagningar centralt belägna i Göteborg och Mölndal. Vi arbetar med alla delar inom öppenvårdsgynekologin och har ett nära samarbete med Närhälsans barnmorskemottagningar. Mottagningarna har ett uppföljningsansvar för kvinnor med avvikande cellprover enligt regionalt vårdprogram. Vi arbetar ständigt med förbättrings- och utvecklingsarbete.

Vi är sammansvetsade team bestående av gynekologer, barnmorskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Så är du en person som känner sig engagerad och vill vara med att starta en ny unik enhet är detta något för dig.

Om arbetet

Du kommer arbeta inom öppenvårdsgynekologin i nära samarbete med Närhälsans barnmorskemottagningar samt sexual-medicinskt centrum. En viktig del av arbetet är delaktighet i verksamhetens förbättrings- och utvecklingsarbete.

Om dig

Du som söker tjänsten har svensk läkarlegitimation samt specialistkompetens inom Obstetrik och Gynekologi, gärna med erfarenhet av gynekologisk öppenvårdsverksamhet.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor och med våra patienter. Du ser ett professionellt bemötande som en självklarhet och vill vara med oss att utveckla primärvården utifrån Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/285
Kontakt
  • Agneta Kjellberg, Enhetschef, Tfn 0708 - 42 36 67
Facklig företrädare
  • Carina Iloson, Läkarförbundet, Tfn 0700 - 82 21 31
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-14

Terug naar vacatures