Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Plastikkirurgisk mottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Inom verksamhetsområde Plastikkirurgi bedriver vi allmän plastikkirurgi och högspecialiserad vård, innefattande region- och rikssjukvård. Vi arbetar teaminriktat med speciell inriktning på mikrokirurgi, bröstrekonstruktionskirurgi, avancerad sårvård, kraniofacial kirurgi ock läpp-käk-gomspaltskirurgi.

Till mottagningen kommer både vuxna och barn för läkarbedömning eller till sköterskemottagning. På vår mottagning arbetar två koordinatorer heltid som planerar för operation i slutenvård samt dagkirurgi på våra vårdavdelningar. Vi har också förstärkt med 50% koordinator som planerar vårt externa uppdrag. Idag arbetar 12 medarbetare på Plastikmottagningen. Till mottagningen är en vårdenhetsöverläkare knuten och vi har också ett nära samarbete med administrativa enheten, samt operation 6.

Om arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i nära samarbete med mottagning, Operation 6, vårdavdelning, kirurger och med andra koordinatorer då operationer ibland behöver samplaneras med andra verksamheter.  I dagsläget ansvarar två koordinatorer för väntelistan till operation inom SU, hjälps åt vid planering av akuta patienter men ansvarar för ”sina” patienter.

Du behöver ha vårderfarenhet, gärna kirurgi och ha arbetat några år. Du kommer delta i teamkonferenser för att hålla dig uppdaterad om vilka patienter som är aktuella för operation. Vi erbjuder ett självständigt arbete med eget ansvar. Arbetet är förlagt dagtid, måndag till fredag.

Om dig

Vi söker en legitimerad sjuksköterska eller har annan vårdutbildning. Du gillar utmaningar och är intresserad av att delta i ett förändringsarbete för att utveckla koordinatorsfunktionen inom vår verksamhet. Du och dina kollegor kommer även att ha ett gemensamt administrativt stöd.

Det är meriterande om du har vårderfarenhet, gärna inom kirurgi, har god samarbets- och organisationsförmåga. Du är bra på ha en rak kommunikation med ett gott bemötande. Du är flexibel, självständig och kan prioritera. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/179
Kontakt
  • Vårdenhetschef Åsa Jalhed-Sahlin , 0700-822461
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Annika Wettergren , 0727-328500
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Terug naar vacatures