Närhälsan Bedömningsteamet Borås

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.

Om oss

Vi på Bedömningsteamet gör bedömning av funktions- och aktivitetsförmåga hos patienter på remiss från såväl primärvård som specialistvård i Västra Götalandsregionen. Vi utför också utredningar på uppdrag av Försäkringskassan, så kallad AFU - aktivitetsförmågeutredningar.

I december 2017 flyttade vi in i nya fräscha lokaler i centrala Borås på Lidaholmsgatan 3 där det finns goda pendlingsmöjligheter med närhet till centralstationen och busstorget. 

Då efterfrågan på våra tjänster ständigt har ökat har vårt team vuxit avsevärt. Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete i kvalificerade team om kanslister, medicinska sekreterare, fysioterapeuter/sjukgymnaster, psykologer, arbetsterapeuter och specialistläkare.

Nu söker vi dig som är arbetsterapeut som vill förstärka vårt team ytterligare och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling.

Om arbetet

Som arbetsterapeut hos oss kommer du att arbeta med bedömningar och diagnostisering. Detta gör du i samarbete med ett tvärprofessionellt team bestående av läkare, fysioterapeut/sjukgymnast och psykolog. Du förväntas delta aktivt i utvecklingsarbete.

Arbetstid är dagtid måndag till fredag, flextid. Inga jourer.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av klinisk bedömning. För att trivas i tjänsten tror vi att du är nyfiken och har förmåga att tänka brett och flexibelt. Du är dessutom strukturerad och har god förmåga att sortera ut väsentlig information på begränsad tid. Du tycker det är roligt att dela din kunskap med kollegor av andra professioner – och att lära dig av andras kunskap. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Du behöver ha gått Försäkringskassans fördjupningsutbildning i försäkringsmedicin för att få behörighet att medverka i teamutredningar. Har du inte kompetensen så erbjuder vi dig att delta i utbildningen. Denna ges löpande och bekostas av arbetsgivaren.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7528
Kontakt
  • Ingegerd Törnqvist, Enhetschef, Tfn 0706 - 15 58 26
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, Tfn 0708 - 91 38 92
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Terug naar vacatures