Närhälsan Bedömningsteamet Borås

Regiongemensam hälso- och sjukvård är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.

Om oss

Vi på Bedömningsteamet gör bedömning av funktions- och aktivitetsförmåga hos patienter på remiss från såväl primärvård som specialistvård i Västra Götalandsregionen. Vi utför också utredningar på uppdrag av Försäkringskassan, så kallad AFU - aktivitetsförmågeutredningar.

I december 2017 flyttade vi in i nya fräscha lokaler i centrala Borås på Lidaholmsgatan 3 där det finns goda pendlingsmöjligheter med närhet till centralstationen och busstorget.

Då efterfrågan på våra tjänster ständigt har ökat har vårt team vuxit avsevärt. Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete i kvalificerade team om kanslister, medicinska sekreterare, fysioterapeuter/sjukgymnaster, psykologer, arbetsterapeuter och specialistläkare.

Nu söker vi dig som är medicinsk sekreterare som vill förstärka vårt team ytterligare och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling.

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare hos oss ansvarar du tillsammans med vår andra medicinska sekreterare och vår koordinator för att våra patienter får ett gott bemötande. Du tar emot våra patienter på mottagningen och i telefon samt hanterar inkomna remisser från Försäkringskassan och vården.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att boka och kalla patienter samt sköta journalskrivning och vårddokumentation i Asynja Visph. Du blir tillsammans med vår andra medicinska sekreterare LITA (Lokal IT ansvarig) och har ansvar för support i IT-frågor till dina arbetskamrater. Även andra administrativa arbetsuppgifter ingår.

Arbetstid är dagtid måndag till fredag, flextid.

Om dig

Du som söker ska ha utbildning i vårddokumentation och gärna några års erfarenhet som medicinsk sekreterare.

Då du fungerar som navet i vår verksamhet ser vi att du är bra på att kommunicera i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad, flexibel och lyhörd inför patienter och medarbetare. Du är dessutom strukturerad och har lätt för att samarbeta. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7527
Kontakt
  • Ingegerd Törnqvist, Enhetschef, Tfn 0706 - 15 58 26
Facklig företrädare
  • Helen Hansson, Vision, Tfn 0700 - 82 27 31
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Terug naar vacatures