Närhälsan Bjurslätt vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Bjurslätt vårdcentral är en väl etablerad vårdcentral belägen på Hisingen med cirka 7 500 listade patienter. På Vårdcentralen Bjurslätt har vi tillsammans arbetat upp en välfungerande verksamhet med mycket god ekonomi och hög patienttillfredsställelse.

Är du intresserad av att arbeta på vårdcentral och av omväxling i ditt arbete är detta arbetet för dig. Du bör vara flexibel, ha god servicekänsla och tycka om teamarbete.

Om arbetet

I din roll som kanslist kommer du att möta och välkomna våra kunder och patienter i vår reception. Dina främsta arbetsuppgifter är kassaarbete, telefonservice, tidsbokning och dokumentation. Har du utbildning inom vårddokumentation kommer även vårdadministrativ dokumentation som journalskrivning att ingå i arbetet.

Du kommer ha möjligheten att utveckla rollen med andra administrativa uppgifter utefter verksamhetens behov och din kompetens.

Om dig

Vi söker dig som har en administrativ utbildning alternativt har eller har påbörjat utbildning i vårddokumentation. Har du erfarenhet av personaladministrativa datasystem och faktureringsdatasystem är detta meriterande. 

För att trivas hos oss är det viktigt att du är stresstålig, har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete samt arbetar flexibelt. Du är serviceinriktad och har ett vänligt bemötande mot både patienter och medarbetare. Du kan arbeta både självständigt och samarbeta med andra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat under 6 månader med tillträde snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7499
Kontakt
  • Thomas Pellnor, Vårdcentralchef, Tfn 031 - 747 84 36
Facklig företrädare
  • Mona Moslehi, Vision , Tfn 0700 - 82 38 26
Publicerat 2018-12-05
Sista ansökningsdag 2018-12-19

Terug naar vacatures