NU-sjukvården, Område III, Kvinnoklinik, Gyn- och antenatalavdelning 35

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vår klinik har visionen ”Tillsammans för god vård och hälsa”. Är du utbildad undersköterska och vill vara med och påverka sjukvården tillsammans med oss? 


Beskrivning
Kvinnokliniken på NÄL består av både mottagningar och slutenvård. Vi har Sveriges sjätte största förlossningsavdelning med cirka 3600 förlossningar per år.

Kliniken har samlat all slutenvård på en enhet där vi har stora samverkansmöjligheter. På vår gynantenatalavdelning vårdar vi kvinnor med gynekologisk cancer, benign kirurgi och graviditetsrelaterade problem. På antenatalenheten har vi dessutom en betydande jourverksamhet på kvällar, nätter och helger med polikliniska kontroller av gravida. Till enheten hör också en onkologisk mottagning där vi utför cytostatikabehandlingar.


Om tjänsten
Som undersköterska hos oss kommer du att ingå i ett team som består av läkare, sjuksköterska, barnmorska, undersköterska, kulturtolkar och ekonomibiträde. Vårt uppdrag är att utforma vården tillsammans med våra patienter. Vi tar även hjälp av och har ett nära samarbete med andra verksamheter såsom palliativa teamet, fysioterapin, kuratorsmottagningen, smärtenheten och sjukhuskyrkan.


Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet i din yrkesroll och erfarenhet av gynekologisk vård. Eftersom vi arbetar i team, där olika yrkeskategorier ingår, så trivs du med att samarbeta likaväl som du är initiativrik och självständig. Det är också viktigt att du har en god kommunikativ kompetens. Du har förmåga att se helheten och att ta hänsyn till rådande omständigheter och anpassa dig därefter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt
Tjänsten kan vara förlagd dag likväl som natt.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 85%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7399
Kontakt
  • Emma Svedung, avdelningschef , tfn. 010-435 03 51
Facklig företrädare
  • Kalle Blomgren, Kommunal, vxl. 010-435 00 00
Publicerat 2018-11-30
Sista ansökningsdag 2018-12-14

Terug naar vacatures