Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Specialistmottagning barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset arbetar aktivt med kvalitet, förbättringar och patientsäkerhet. Våra grundläggande värderingar är patient- och kundorientering, ständiga förbättringar och allas delaktighet. Delar du dessa värderingar med oss och är sjuksköterska med specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom, då är detta något för dig!

Enheten bedriver såväl läns- och regionsjukvård som högspecialiserad vård. Verksamheten är förlagd måndag till fredag och vi arbetar teaminriktat med patienten i centrum. Vi erbjuder ett gott kamratskap i en lärande miljö där du har goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värnar om en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Om arbetet

Du kommer att arbeta med målinriktad omvårdnad ur ett helhetsperspektiv av barn och ungdomar med kroniska, allvarliga och komplexa reumatiska, inflamatoriska samt imunbristsjukdomar. På mottagningen möter du högspecialicerad vård inom dessa tre stora områden. Mottagningen har även team där du kan komma att verka så som i infektionssjukdomar, metabolasjukdomar samt urinvägssjukdomar.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från barnsjukvård och känner dig trygg i din yrkesroll. Du får gärna ha erfarenhet från verksamheter såsom BVC. Vidare har du lätt att anpassa dig till ett varierande arbetstempo. Dina personliga egenskaper är betydelsefulla för oss och vi ställer krav på en god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7173
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Karin Åhman , 070- 082 53 51
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gunilla Hermansson , 031- 343 46 34
Publicerat 2018-11-22
Sista ansökningsdag 2018-12-13

Terug naar vacatures