Folktandvården, Utbildningskliniken för Vuxentandvård, Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vid Utbildningskliniken, med ca 65 anställda, bedrivs klinisk grundutbildning av tandläkare och tandhygienister. Undervisningen sker huvudsakligen i ämnesintegrerad form och i nära samarbete med Institutionen för odontologi.

Verksamheten regleras i samarbetsavtal mellan staten och Västra Götalandsregionen avseende tandläkarutbildning och odontologisk forskning (TUA). Kliniken är modernt utrustad i ljusa och rymliga lokaler. Vi använder datoriserad tidbokning och journal T4.

Nu söker vi en tandläkare till Utbildningskliniken för vuxentandvård som är intresserad av undervisning och vill förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt.Du kommer att arbeta i ett lärarlag bestående av allmäntandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och specialister. Du kommer till stor del att arbeta i undervisningen men också ha egna patienter på vår Lärarklinik. 

 

Kvalifikationer
Du är trygg i din yrkesroll och är legitimerad tandläkare med minst fem års tjänstgöring inom allmäntandvård. Erfarenhet av handledning är meriterande.

Intresse för undervisning och pedagogiskt arbete är något vi värderar högt. För oss är det viktigt att du vill arbeta i en kunskapsintensiv miljö och har en god samarbetsförmåga. Du har ett positivt och trevligt förhållningssätt till arbetskamrater, studenter och patienter.

Vi söker dig som ställer dig bakom Folktandvårdens värderingar och tycker om att arbeta med människor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7120
Kontakt
  • Klinikchef Ann-Christine Ris, 010-441 76 07 076-940 26 65
  • Gruppchef Ann Jonsson, 010-441 76 08
Facklig företrädare
  • TT Ulf Johansson, 0762-676052
Publicerat 2018-11-28
Sista ansökningsdag 2019-01-16

Terug naar vacatures