Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Onkologi, Avdelning 54

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du arbeta med människor i utsatta livssituationer inom en verksamhet som gör skillnad? Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård!

Avdelning 54, Onkologi

Onkologen bedriver högspecialiserad vård inom allmän- och gynekologisk onkologi. Alla cancerformer bedöms och behandlas under någon fas av sjukdomsförloppet. Verksamhetens målsättning är att vara ett högkvalitativt regionalt och nationellt centra för sjukvård, forskning och utbildning.

På avdelning 54 vårdas patienter, både män och kvinnor, med huvud-halscancer, lungcancer, esofaguscancer, hjärntumör samt neuroendokrina tumörer. De behandlingar som ges är i huvudsak cytostatikabehandling och strålbehandling. Patienterna kan under sin sjukdomstid uppleva en mängd olika besvär, både av sjukdom och behandling. Patienterna har många gånger komplexa omvårdnadsbehov. På avdelningen vårdas även patienter som är i ett palliativt skede av sin cancersjukdom, stor vikt läggs vid att ge både patient och närstående god omvårdnad.

Om arbetet

Hos oss arbetar sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans i parvård, med ett gemensamt ansvar för en grupp patienter under arbetspasset. Vi arbetar tvärprofessionellt och har ett nära samarbete med olika yrkeskategorier som läkare, sekreterare, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog och sjukhuskyrka. Som undersköterska kommer du att utföra omvårdnad av patienter med olika stadier av onkologisk sjukdom.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Utbildning och/eller flerårig erfarenhet av onkologisk vård är mycket meriterande. Vi värderar din förmåga till självständighet, flexibilitet samt intresse för att arbeta med människor i utsatta livssituationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7056
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Birgitta Korsgård, 031-342 94 54
Facklig företrädare
  • Kommunal, Eva Ernst, 031-342 10 00
Publicerat 2018-11-19
Sista ansökningsdag 2018-12-16

Terug naar vacatures