Kungälvs Sjukhus, Psykiatriska kliniken, Avdelning 9

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Beskrivning

Psykiatriska kliniken, Kungälvs sjukhus, ansvarar för den psykiatriska vården för såväl barn som vuxna inom Kungälv, Stenungsund, Tjörn och Ale. Verksamheten bedrivs med välfungerande öppenvårdsmottagningar/psykosteam samt fyra avdelningar för heldygnsvård specialiserade mot allmänpsykiatri, beroendevård samt psykosvård.

Avd 9 omfattar 12 vårdplatser och har som uppdrag att huvudsakligen arbeta med psykossjukdom.

Vi söker nu en vårdenhetschef som är intresserad av att arbeta med den målgrupp som avd 9 har och som än intresserad av att utveckla den psykiatriska heldygnsvården och den övriga psykiatriska verksamheten tillsammans med oss andra inom kliniken. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga vårdenhetschefer inom heldygnsvården samt visst administrativt stöd.

Arbetsuppgifter

Som vårdenhetschef har du till uppgift att leda, utveckla, följa upp och utvärdera verksamheten. I uppdraget ingår personal-, arbetsmiljö- och ekonomiskt ansvar. Du skall tillsammans med överläkaren och personalen utveckla ett brett teamarbete som tar tillvara all tillgänglig kompetens för omhändertagandet av den patientgrupp som ingår i uppdraget. Du samverkar även med interna och externa vårdgrannar. I det interna ledningsarbetet deltar du i administrativ ledningsgrupp och andra klinikövergripande arbetsgrupper. Du är direkt underställd verksamhetschefen.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som

har tidigare erfarenhet av arbete som chef,
för tjänsten har relevant högskoleutbildning,
har kunskap om psykiatrisk verksamhet,
har intresse av och är drivande i utvecklingsarbete och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare,
är en tydlig ledare och har väl utvecklad kommunikativ förmåga

Som person är du ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är flexibel och har förmåga att anpassa dig till rådande omständigheter och att se möjligheter i förändringar. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrigt

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6870
Kontakt
  • Katarina Andersson, verksamhetschef, 0303-984 50
  • Göran Eiman, bitr verksamhetschef, 0303-984 52
Facklig företrädare
  • Annika Lundholm, vårdförbundet, 0303-980 00(vxl)
  • Hannele Tolvanen, Kommunal, 0303-980 00 (vxl)
Publicerat 2018-12-05
Sista ansökningsdag 2018-12-19

Terug naar vacatures