Närhälsan Vara Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vårdcentralen Vara är en vårdcentral i stark utveckling och har ca 65 medarbetare med olika profession och ansvar. Vi arbetar i team och med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god service till våra patienter som valt att lista sig hos oss. Vi har idag ca 15000 listade patienter.

Om arbetet
Vi söker nu en biomedicinsk analytiker för en tillsvidareanställning. Som biomedicinsk analytiker hos oss ansvarar du, tillsammans med övriga biomedicinska analytiker och undersköterskor, för laboratoriets drift, utrustning, kvalitetsarbete samt utför provtagning och patientnära vård.

Om dig
Du är en legitimerad biomedicinsk analytiker med vana av provtagning. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och driva vår verksamhet framåt. Tidigare erfarenhet från vårdcentralslaboratorium är önskvärt.
Stor vikt läggs på personliga egenskaper som flexibilitet, lyhördhet, samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.
Du delar Närhälsans kärnvärden som är Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande, vilket ska vara ledstjärnor i det dagliga arbetet.

Anställningsintervjuer kommer att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6856
Kontakt
  • Helene Kjällström-Silvén, Enhetschef, tel. 076-136 73 31
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-12-02

Terug naar vacatures