Folktandvården Västra Götaland, Ekonomienheten, Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett stort intresse för ekonomi och gärna har kunskap från tandvårdssystemet T4, till en arbetsplats med många engagerade kollegor, där ständiga förbättringar och utveckling är en verklighet och där ditt bidrag gör skillnad.

Om oss
Folktandvårdens ekonomienhet ger professionellt stöd och service inom ekonomi till alla våra 157 kliniker och enheter inom allmäntandvård, specialisttandvård och forskning och utbildning. Vid ekonomienheten arbetar idag 20 personer vid tre kontor på olika platser i Västra Götaland.

Tjänsten som ekonomiadministratör är placerad vid vårt huvudkontor i Göteborg. Den är knuten till redovisningsgruppen inom ekonomienheten.

Om jobbet
Du arbetar i ett team och ska medverka till att ekonomienheten ger professionell och effektiv service till våra verksamheter. Arbetet innebär i huvudsak telefonstöd och mailkontakt till kliniker och verksamheter avseende intäkter och kundfakturering samt löpande ekonomiadministrativa arbetsuppgifter med fokus på hantering av kundreskontra.

Ekonomienheten arbetar kontinuerligt med utveckling av förvaltningens redovisning, våra rutiner och processer. Du medverkar aktivt i denna utveckling tillsammans med övriga medarbetare inom förvaltningen.

Om dig
Du har antingen ekonomiutbildning, arbetslivserfarenhet inom redovisning eller har stort intresse för ekonomifrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tandvårdssystemet T4. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har lätt att ta till dig och använda olika IT-system.

Som person är du noggrann, initiativrik, utvecklingsinriktad och har god analytisk förmåga. Vi värdesätter om du har ett konsultativt och flexibelt förhållningssätt samt kan arbeta både självständigt och i team.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6142
Kontakt
  • Redovisningschef Ewa Krantz, tfn: 070-873 86 46
  • Ekonomichef Ulrika Söderberg, tfn: 0702-063981
Facklig företrädare
  • Vision Kjell Sunnerdahl, 0703 - 990675
Publicerat 2018-10-12
Sista ansökningsdag 2018-10-28

Terug naar vacatures