Folktandvården, Specialistkliniken för ortodonti Mölndal/Stenungsund

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar, men mestadels ungdomar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Vi söker en ortodontiassistent/tandsköterska med placering i Mölndal. Du kommer att ingå i ett team som arbetar delegerat och kommer att växa in i arbetssättet successivt.

Vi erbjuder dig som tandsköterska möjligheten att vidareutbilda dig till ortodontiassistent. Utbildningen är 2-årig och den kliniska delen utförs på kliniken.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Vid specialistkliniken inom Ortodonti i Mölndal/Stenungsund är vi 34 anställda varav 6 ortodontister i Mölndal och 2 ortodontister i Stenungsund. Vi har också ett ortodontilaboratorium som ligger i anslutning till kliniken i Mölndal.

Mölndalskliniken ligger i ett specialisthus där alla specialitéter är representerade.

Om dig
Du är utbildad ortodontiassistent/tandsköterska och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Erfarenhet av Ortodonti är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5475
Kontakt
  • Klinikchef: Marianne Olsson, 070-625 61 56
Facklig företrädare
  • Vision: Annelie Sandell, 0702-04 71 72
Publicerat 2018-09-13
Sista ansökningsdag 2018-09-26

Terug naar vacatures