Skaraborgs Sjukhus, M6, BUP Övergripande

Skaraborgs Sjukhus( SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och är över 4500 medarbetare.Vi arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård.Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv.Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Barn- och ungdomspsykiatrin vid Skaraborgs Sjukhus är i en offensiv utvecklingsfas och behöver nu fler psykologer till Skövde öppenvård och Skövde neuropsykiatriska enhet. Vi letar efter dig som vill vara med och bygga vår verksamhet att bli framgångsrik, som vågar utmana våra invanda mönster i syfte att bli bättre och som kan bidra med din kompetens till oss.

Är du Legitimerad psykolog – välkommen med din ansökan!

Om du vill ingå i vårt team erbjuds du:

  • Introduktionsprogrammet för specialist samt VGR:s utvecklingsmodell för psykologer
  • Ny lön när du är färdig med din specialistutbildning. 
  • Möjlighet till rotation inom verksamheten
  • Yrkesspecifika träffar och utbildningsinsatser
  • Gemensamma utvecklingsdagar för hela verksamheten

Arbetsuppgifter
Som psykolog kommer du att ha varierande arbetsuppgifter i arbetet att bedöma, utreda och behandla barn, ungdomar och familjer utifrån vilken mottagning du väljer att söka till. Du ansvarar för stor del av det kliniska arbetet och med att tillsammans med teamet bedöma psykiatriska diagnoser. Din arbetsinsats sker enskilt, i familjekonstellationer och i grupp. Arbetet innebär till största delen mottagningsarbete men du kan också komma att möta patient och samverkanspartners utanför mottagningen. Inom BUP strävar vi mot att arbeta tvärprofessionellt och i team, där du tillsammans med övriga psykologer är en viktig del i att föra fram det psykologiska perspektivet. Du arbetar evidensbaserat men utefter intresse kan du ges möjlighet att utveckla nya vård-och behandlingsmodeller. I ditt arbete möter du barn och unga i åldrarna 0-18 år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som vill arbeta hos oss med att förbättra barn och ungdomars psykiska hälsa. Söker du arbete vid neuropsykiatriska mottagningarna ser vi gärna att du har klinisk erfarenhet av neuropsykiatriska funktionshinder. Eftersom arbetet innebär att du samarbetar med föräldrar, olika yrkesgrupper och andra vårdgivare, ställs stora krav på social kompetens och samarbetsförmåga. Du skall kunna utforma och planera dina arbetsinsatser både självständigt och med övriga teamet. Tidigare erfarenheter av BUP är meriterade. Kompetens och intresse för olika metoder och utvecklingsarbete är önskvärt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Övrigt
Då arbetet ibland sker utanför mottagningen är B-körkort önskvärt. 
Vid tillsättning inom psykiatrin begär vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Kallelser för intervju och rekrytering kommer ske fortlöpande under rekryteringstiden.

 

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5226
Kontakt
  • Carita Hansson, Enhetschef BUP Skövde, 070-020 66 82
  • Anna Sjöstrand, tf Enhetschef BNM Skövde, 070-082 55 99
Facklig företrädare
  • Sebastian Burgman psykologförbundet, sebastian.burgman@vgregion.se
Publicerat 2018-10-18
Sista ansökningsdag 2018-11-19

Terug naar vacatures