Närhälsan Hjällbo vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Du blir del av ett team som arbetar för invånarnas hälsa genom både rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Du möter och vägleder våra kunder och patienter i telefon och på vårdcentralen både genom rådgivning, behandling och hembesök. Du kommer i huvudsak ha hand om egen mottagning med diabetespatienter, där du bland annat kommer att arbeta med FAR.

Om oss

Närhälsan Hjällbo är en väletablerad vårdcentral med gott rykte och med drygt 12 900 listade patienter. Befolkningen är ung, ofta barnrik och har sitt ursprung från hela världen. Vår barnavårdscentral och Familjecentral finns en trappa upp från vårdcentralen och samarbetet är mycket gott. Vårdcentralen har god bemanning, bra ekonomi och hög kontinuitet. Du kommer till en positiv arbetsplats med engagerade medarbetare som arbetar för kontinuerliga förbättringar.

Vårdcentralen har alla de övriga kompetenserna som en vårdcentral bör ha såsom sjuksköterskemottagningar och ett psykosocialt team som består av tre psykologer och en kurator. Dessutom finns dietist, sjukgymnast och rehabkoordinator.

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta med diabetespatienter. Har du utbildning inom diabetes och tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete är det meriterande.

För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter en självklarhet. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem, har lätt för att kommunicera och skapa relationer samt har ett genuint intresse av handledning och/eller utveckling av verksamhet och medarbetare.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet samt samarbets- och organisationsförmåga samt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor

Intervjuer sker löpande under publiceringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4233
Kontakt
  • Kristina Lindén Eriksson, Vårdcentralchef, Tfn 0761 - 08 22 32
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2018-08-10
Sista ansökningsdag 2018-10-25

Terug naar vacatures