Närhälsan Öckerö vårdcentral och Närhälsan Online

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Intresserad av att arbeta hemifrån med digital mottagning och samtidigt få uppleva skärgården?

Vi erbjuder dig tjänstgöring på Närhälsan Öckerö vårdcentral som kan kombineras med tjänstgöring på Närhälsan Online.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.

Du har god empatisk förmåga, är noggrann, strukturerad och för dig är ett professionellt bemötande en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl din samarbetsförmåga som din flexibilitet. Du delar Närhälsans kärnvärden som  är Pålitlig - Omtänksam - Nytänkande.

Du hanterar det svenska språket i tal och skrift på lägst C1 nivå.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentral omfattar det breda allmänmedicinska området. Du kommer framförallt att arbeta med mottagningsarbete med planerade mottagningstider och telefontriagerade akuttider. Du kommer också att beredas möjlighet att handleda ST läkare, AT läkare och underläkare. Du deltar i läkargruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med vårdcentralens ledning.

På Närhälsan Online möter du dina patienter genom videomöten, vilket möjliggör arbete hemifrån. Du möter patienter med lindriga besvär som exempelvis allergi, förkylning, hosta, hudbesvär, magbesvär, huvudvärk och lättare psykiska besvär. Enklare sjukintyg kan även utfärdas.

Du kan läsa mer om Närhälsan Online via länken: http://karriarlakare.se/presentation/narhalsan-online-erbjuder-lakare-flexibla-arbetstider/

Om oss

Närhälsan Öckerö vårdcentral ligger vackert beläget vid havet i den Norra skärgården med bra allmänna kommunikationer mellan Göteborg och Öckerö. Vi har nyligen flyttat in i helt nybyggda lokaler tillsammans med bl.a. barnmedicin, rehab, ungdomsmottagning och BUP.

Vi är cirka 20 personer i olika yrkesgrupper som arbetar på vårdcentralen och har ett kund/patientunderlag på ca 5 900 listade personer i alla åldrar. Vi har även jourcentral på kvällar och helger.

Tillsammans utvecklar vi verksamheten med ständiga förbättringar, där alla är delaktiga i utvecklingen. Du blir en del av en framgångsrik och marknadsledande organisation.

Villkor

Minst 50 % av tjänstgöringen är på vårdcentral.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 % eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4223
Kontakt
  • Charlotte Höweler Florberger, Vårdcentralchef, Tfn 0700 - 82 49 07
Facklig företrädare
  • Mats Berg, Läkarförbundet, Mejl mats.j.berg@vgregion.se
  • Emma Spak, Läkarförbundet/SACO, Tfn 0703 - 09 22 95
Publicerat 2018-10-01
Sista ansökningsdag 2018-11-04

Terug naar vacatures