Närhälsan Gamlestadstorget vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Gamlestadstorget vårdcentralen är en väletablerad enhet belägen i Östra Göteborg, en stadsdel som befinner sig i stor utveckling. Lokalerna är fräscha och ljusa med goda kommunikationer till centrum alldeles i närheten. Vi är ca 40 personer som inom olika professioner som arbetar här och har cirka 15 800 listade personer i olika åldrar. I samma byggnad finns BVC, rehabmottagning och barnmorskemottagning.

Vi arbetar för en god kommunikation över yrkesgränserna och strävar efter att ta tillvara på den massiva kunskap som finns bakom varje medarbetare. Eget inflytande och möjlighet att påverka över planering, tidbok och arbetsuppgifter anser vi vara en förutsättning för en god arbetsmiljö.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Läs mer om våra förmåner på http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/.

Om arbetet

Vi erbjuder en anpassad hälso- och sjukvård för äldre, vilket gör att många i denna åldersgrupp väljer oss som sin vårdcentral. Vår Hembesöksenhet 65+ expanderar och  kommer att vara bemannad med 2 till 3 Hembesöksläkare eller motsvarande. En äldresjuksköterska arbetar som teamsamordnare och är ansvarig för schema, bokning, produktionsplanering, utvärdering, analys och utveckling.

Som hembesöksläkare är du en viktig del av teamet. Du kommer ha som mål att göra hembesök till våra hembesökspatienter och i förekommande fall till hemsjukvårdspatienter 65+. I tjänsten ingår också att handlägga LPT/dödsbevis, som är i genomsnitt 1-2 st i månaden, samt att leda hemsjukvårds- och hembesöksrond. Du kommer inte ta emot patienter på vårdcentralen utan enbart arbeta med hembesök samt för att skapa en hållbar verksamhet. Vid behov handleder du AT/ST-läkare i hemsjukvård och du får tillgång till bil.

Om dig

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i geriatrik. Har du erfarenhet av primärvård, äldreboenden, hemsjukvård, geriatrik eller palliativ vård är det meriterande.

Vi söker dig som har en genuin förståelse för den äldre människans existentiella, psykiska och somatiska hälsa och de sociala problemställningar den äldre människan ställs inför. Vi lägger stor vikt vid goda ledaregenskaper, att du har lätt att kommunicera och skapa relationer samt att du har ett genuint intresse av handledning och utveckling av verksamhet och medarbetare. Som hembesöksläkare krävs egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100% enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4137
Kontakt
  • Olga Högström, Vårdcentralchef, Tfn 0702 - 18 03 99
Facklig företrädare
  • Mats Berg, Läkarförbundet, Mejl mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2018-06-25
Sista ansökningsdag 2018-09-30

Terug naar vacatures