Närhälsan Vänerparken vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vänerparkens vårdcentral är centralt belägen i Vänersborg, mycket nära Resecentrum, dit man tar sig med både tåg och buss. Det är en väl fungerande enhet med stabil, kompetent personalgrupp som tar hand om drygt 13.000 listade patienter.

Om arbetet

Som ett led i att tillhandahålla de resurser som behövs för att på ett professionellt sätt ta hand om våra listade patienter söker vi nu dig som vill arbeta tillsammans med oss som sjuksköterska med inriktning mot psykiatri eller som beteendevetare.

Arbetet är självständigt med bland annat egen patientmottagning, med kartläggande, rådgivande och stödjande samtal. Du kommer ha ett nära samarbete med andra yrkeskategorier på vårdcentralen.

Dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av:

  • Vårdsamordnare för Psykisk Ohälsa

Funktionen är helt nyinrättad, därigenom finns möjlighet till påverkan, hur arbetet kommer att läggas upp. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska eller beteendevetare. Erfarenhet från primärvård är meriterande. Du har god samarbets-, initiativ-, och organisationsförmåga samt är ansvarstagande och serviceinriktad. För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter en självklarhet. Du bör dela Närhälsans kärnvärden som är pålitlig - omtänksam - nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tijdelijk dienstverband 3-6 maanden
Anställningen avslutas 2018-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80 %
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3883
Kontakt
  • Carina Jansson, Enhetschef, 010-4416222
Facklig företrädare
  • Jeanette Ros, Vårdförbundet, 0700-822154
  • Stig Roos, SACO, 0702 -554919
Publicerat 2018-06-13
Sista ansökningsdag 2018-06-27

Terug naar vacatures