Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykosvård Nordost

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Psykosvård NordOst, PNO, verkar i tre team. Vi arbetar utifrån teampsykiatri med arbetsmodellen Resource - Assertive Community Treatment (R -ACT) där Case Managers spelar en central roll. Det arbetet gör vi helst tillsammans med brukarnas familj och nätverk. Arbetet med unga vuxna och nydebuterade har vi särskilt intresse för. Det behöver utvecklas! Utöver samarbete med slutenvården finns det också ett närliggande ACT-team knutet till oss i samverkan med Beroende och Socialtjänst. PNO har avslutat ett projekt och påbörjat ett annat kring rättighetsbaserat arbetssätt som passar väl med personcentrerad vård och VGR:s inriktning de närmaste åren. Vårt projekt har ökad kunskap om rättigheter och inflytande för brukare som mål. Inom vårt mångkulturella område är det extra aktuellt. Till hösten får vi till ett eget Brukarråd. Hälsoarbete inom psykiatrin kommer att prioriteras alltmer.

Vad kan vi erbjuda dig?

SU/PNO kan bland annat erbjuda flextid, eget rum (om du vill), utbildningar och mycket bra kollegor inom hela psykosverksamheten.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta sedvanligt medicinskt/psykiatriskt mottagningsarbete som bedömningar och behandlingar individuellt och i grupp. Du har bland annat samtal och arbetar generellt i nära samarbete med läkare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut, skötare, läkarsekreterare och övriga vårdgrannar.

Du kommer under veckan att ha fasta arbetsmoment och utrymme för egen planering. Du blir en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska inom psykiatri. Meriterande är goda erfarenheter från psykiatri och psykos-/beroendeområdet speciellt. Arbete med närstående och samtalsutbildningar är angelägna liksom tidigare ledarerfarenhet. Önskar man sadla om från annat specialistområde får det också värderas.

Vi söker dig som arbetar såväl självständigt som i team och har lätt att kommunicera och skapa relationer samt har ett genuint intresse av patientarbete och utveckling av verksamhet och medarbetare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3398
Kontakt
  • Enhetschef, Arthur Dörr , 070- 780 03 90 / arthur.dorr@vgregion.se
  • Sektionsledare, Agneta Westring, 073- 660 14 48 / agneta.bratt.westring@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson, 031- 342 05 72 / 070- 082 47 61
Publicerat 2018-05-16
Sista ansökningsdag 2018-05-30

Terug naar vacatures