Medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA), Medicinkliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

         

         Vill du bli en av oss?
  

Vill du vara med och bygga upp vår nya MAVA på Medicinkliniken? 

Du får möjlighet att finna bred kunskap inom det akutmedicinska fältet och träffar patienter inom alla specialiteter. Detta gör att vi behöver dig som är eller vill lära dig att bli generalist. Möjligheter ges, efter ett par år, att specialisera dig inom ett intresseområde om du så önskar. 
Vi erbjuder en strukturerad introduktion, där auskultation inom avdelningens samarbetsenheter ingår. Ett individuellt schema, där du till viss del har möjlighet att påverka ditt schema. Regelbunden kompetensutveckling i form av föreläsningar och egna studier, samt schemalagd fysisk träning och reflektion. 
MAVA planeras ha 42 vårdplatser, fördelat på moduler där vi vårdar 7-8 patienter/ssk tillsammans med undersköterskor och vi har ett nära samarbete med våra erfarna läkare. I direkt anslutning till vår avdelning har vi en öppenvårdsverksamhet, med sjuksköterskebaserad mottagning och dagvård. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill arbeta inom en akut verksamhet, där dagarna kan se helt olika ut. Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo, där flexibilitet är central i ditt arbetssätt. Vi söker dig som vill skaffa sig bred, generell kunskap inom akutmedicin. Vi söker både dig som är helt nyutexaminerad och dig som är erfaren inom sjuksköterskeyrket. 

Kliniskt basår
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer om det kliniska basåret via denna länk: http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/karriar-och-utveckling/kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3135
Kontakt
  • Susanne Johansson, vårdenhetschef, 033-616 16 13
Facklig företrädare
  • Emelie Haglund/Viktoria Eckerlid, vårdförbundet, 033-603 21 44
Publicerat 2018-05-03
Sista ansökningsdag 2018-08-31

Terug naar vacatures