NU-sjukvården, Område II, Ortopedklinik, Avdelning 52

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Ortopedavdelning 52 GOA
Sjuksköterska sökes till framtidens arbetsplats och projekt 80:10.

Nöjda medarbetare ger nöjda patienter. God arbetsmiljö ger hög patientsäkerhet. Denna vision blir nu verklighet på NU-sjukvårdens ortopedklinik. Tillsammans kommer vi att bygga upp en ortopedi i världsklass!

Vi vill ge dig förutsättningar att kunna utvecklas i din yrkesroll genom att erbjuda tid för utbildning och tid till personlig utveckling. Hos oss arbetar du därför 80 procent av din arbetstid i vården, utbildas 10 procent och har 10 procent för personlig utveckling och reflektion. Vi arbetar dessutom två helger av fem.

Visst låter det spännande. Hör av dig om du vill vara med och skapa framtidens arbetsplats.

Ortopedkliniken i NU-sjukvården är en komplett och stor verksamhet med högt professionellt anseende. Verksamheten omfattar ca 200 medarbetare som tillsammans värnar om en hög kvalitet samt en god, trevlig och stimulerande arbetsmiljö, vilket leder till högre hälsa hos personalen och högre patientsäkerhet och nöjdare patienter.

Vi söker sjuksköterskor som är intresserade av att vara med och påverka ortopedens fortsatta utveckling, som redan idag ligger i framkant.

Ortopedkliniken består av:

Avdelning 55 (Akut ortopedi), NÄL

Avdelning 52 (Akut ortopedi med inriktning höftfrakturer), NÄL

Avdelning 4 (planerad ortopedi), Uddevalla

Ortopedmottagning, NÄL och Uddevalla

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, som god samarbetsförmåga, kunna bemöta våra patienter, anhöriga och arbetskamrater på ett positivt sätt. Du ska vara flexibel och positiv till utvecklingsarbete.

Övrigt
Projektet 80:10 beräknas pågå under två år, men kan avbrytas i förtid av arbetsgivaren om antalet sökanden understiger behovet. Efter projektet sker en utvärdering. Om den faller väl ut kan projektet permanentas. Oavsett utfallet av projektet är de nya tjänsterna tillsvidareanställningar.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Ring gärna avdelningschef Peter Bolin, om du är intresserad.

Mer information om NU-sjukvården som organisation, inkl. FOU-enhet och ortopedkliniken som verksamhet finns på http://www.nusjukvarden.se/

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/5991
Kontakt
  • Avdelningschef Magnus Fondin, tfn 010- 435 05 21
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Christian Sandberg , tfn vxl 010-435 00 00
Publicerat 2017-09-05
Sista ansökningsdag 2018-03-05

Terug naar vacatures