Närhälsan Dalaberg vårdcentral, Enhet Ungas psykiska hälsa

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Dalabergs vårdcentral är belägen i norra Uddevalla. Vi söker nu en psykoterapeut till vår enhet för Ungas psykiska hälsa. Vi verkar i ett mångkulturellt område där cirka 6 000 patienter har valt att lista sig på vår vårdcentral. Här samarbetar flera yrkesgrupper så som läkare, distriktssköterskor, specialistsköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också tillgång till kurator, psykolog och rehabkoordinator. Uddevalla är en växande stad vid havet, vackert belägen vid Byfjordens inlopp. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: Fördelar och förmåner

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att bedöma, diagnosticera och behandla barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vanliga tillstånd hos patienter du som psykolog möter är ångest, depression, relationsproblematik, fobier, tvångsproblematik och PTSD. Du får möjlighet att arbeta med internetbaserad terapi, psykologisk behandling enskilt och i grupp samt med familjebehandling. I ditt arbete kommer du regelbundet erbjudas handledning. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för vårdcentralens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete.

Om dig

  • Du är legitimerad psykoterapeut med inriktning mot KBT.
  • Du har minst ett års erfarenhet från arbete med barn och unga.
  • Meriterande är tidigare erfarenhet från arbete som psykolog på primärvårdsnivå, integrerad beteendehälsa och stegvis vård.
  • Erfarenhet från internetbaserad psykologisk behandling eller gruppbehandlingar är också meriterande.

Vi söker dig som tar initiativ och på ett aktivt sätt vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. Du organiserar och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål och står för kvalitetssäkring av arbetet psykisk hälsa på vårdcentralen. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

  • B-körkort erfordras, då resor i tjänsten förekommer.
  • Intervjuer på vårdcentral kommer att hållas löpande.
  • Tjänsten avser ett vikariat på 12 månader.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2583
Kontakt
  • Katharina Garcia Blüme, Vårdcentralchef, 010-4416806
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb