Sjukhusen i väster, BUP-mottagning, Stenungsund

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Verksamhet Psykiatri har som en av få verksamheter i landet barn- och ungdomspsykiatri och vuxenpsykiatri samlat under en gemensam verksamhetschef. Detta underlättar och möjliggör snabb informationsöverföring, främjar samarbete samt ökar möjligheten till korta beslutsvägar. Vi har en lång samverkanstradition med de kommuner vi verkar i. Vi har tre BUP-mottagningar inom verksamhet Psykiatri, Kungälvs sjukhus. I Stenungsund tar vi emot barn och ungdomar från kommunerna Stenungsund och Tjörn.

Inom BUP tillämpas årsarbetstid vilket innebär möjlighet till flexibelt arbete under arbetsåret. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling, kontinuerlig handledning samt möjlighet till specialisering.

Teamet består av överläkare, sjuksköterska, psykolog, socionom, arbetsterapeut, medicinsk sekreterare och enhetschef. Vi har även tillgång till logopedresurs inom verksamheten. Verksamheten kännetecknas av hög kompetens och hög grad av samverkan, samt bedrivs utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv.

Hos oss står dörrarna öppna, både för kollegial stöttning och för att dela skratt. Vi har gemensamma fikaraster och gillar att ha roligt tillsammans. Stenungsund kan erbjuda trevliga uteluncher vid bryggan och möjlighet till dopp i havet året om. Mottagningen är belägen i centrala Stenungsund, nära tåg- och busstation, t ex till och från Göteborg/Uddevalla.

Arbetsuppgifter
Bedömning- utrednings och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker i team men också självständigt.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog. Vi söker dig som brinner för att jobba med barn, ungdomar och deras familjer.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi ser fram emot att få välkomna dig som ny arbetskamrat i vårt team!

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistren på alla som erbjuds anställning inom Verksamhet Psykiatri.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske löpande under annonseringsperioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2530
Kontakt
  • Ann-Katrin Bjersing, enhetschef, 0303-98055
Facklig företrädare
  • Aron Odin, Sveriges Psykologförbund, 0732-216991
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb