NU-sjukvården, Paramedicin, Arbetsterapi och Fysioterapi Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om Arbetsterapi och Fysioterapi Uddevalla
Enheten är belägen på Uddevalla sjukhus och här arbetar cirka 30 medarbetare, bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter med olika kompetenser. Sjukhuset ligger centralt i Uddevalla med närhet till både tåg- och buss vilket gör det smidigt att pendla.

Vårt uppdrag är att bedöma och rehabilitera patienter med nedsatt aktivitets- och funktionsförmåga till följd av en somatisk sjukdom, svåra olyckor eller operativa ingrepp. Enheten har två mottagningar för öppenvård, en för arbetsterapi och en för fysioterapi. Som arbetsterapeut hos oss arbetar du på en vårdavdelning och/eller med specialiserad öppenvård inom något område. Hos oss får du möjlighet att utvecklas över tid och att prova nya områden om så önskas.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en arbetsterapeut som är intresserad av att arbeta på en vårdavdelning. Du kommer att arbeta i team tillsammans med andra professioner på avdelningen och ha ett tätt samarbete med fysioterapeut och rehabiliteringsassistent. Avdelningsarbetet syftar till att initiera rehabiliteringsinsatser och ge patienten de bästa förutsättningarna för en trygg och säker utskrivning. Just nu finns möjlighet att arbeta inom neurologisk rehabilitering, geriatrik och kirurgi. Inom neurologi är rehabiliteringen orsaken till inskrivningen och där arbetar du med hela patientens rehabiliteringsprocess vilket innebär mer behandlingstid och längre vårdtider.

Inom arbetsgruppen råder ett gott klimat med möjlighet till stort utbyte av kompetens och erfarenhet inom olika specialistområden. Här möts du av en varierad arbetsdag, dagliga avstämningar, kompetenta kollegor och ett aktivt arbete för att främja en god arbetsmiljö. Vi arbetar utvecklingsorienterat och just nu arbetar vi för att minska administrationstiden för att ge mer tid till patientarbetet. Du kommer att delta i utvecklingsarbete både på enheten och på den avdelning där du tjänstgör. Hos oss finns möjlighet att utvecklas över tid samt att specialisera sig inom ett intresseområde. Om du tycker att detta verkar intressant och vill veta mer innan du söker, hör gärna av dig.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av att arbeta på sjukhus kan vara meriterande men personlig lämplighet värderas högt. Då arbetet bygger på teamarbete värdesätter vi god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta lösningsfokuserat. 

Övrigt 
Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2491
Kontakt
  • Eva Berg, Enhetschef, 010-4355421
Facklig företrädare
  • Terese Palmberg, Sveriges Arbetsterapeuter, 010-4355429
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb