NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicin

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om verksamheten
Vi välkomnar dig till vår läkargrupp  som består av sex specialister. Vi har ett välfungerande samarbete och ett gott arbetsklimat tillsammans med erfarna diabetessjuksköterskor, fotvårdsspecialister, dietist och undersköterskor. Det finns två öppenvårdsmottagningar en ligger på Uddevalla sjukhus och en på NÄL i Trollhättan, Slutenvården bedrivs på en avdelning som vi delar med gastro och njurmedicin, vi ansvarar för en vårdgrupp för diabetes- endokrin/internmedicinska patienter. Vårdavdelningen ligger på NÄL i Trollhättan. Vi deltar också i medicins husjour och medicinbakjourslinje.

Inom sektionen finns mycket engagemang och vilja att utveckla verksamheten vidare. Vi trivs bra tillsammans och har ett stort engagemang för våra patienter. Vi behöver förstärka läkarbemanningen för att utveckla verksamheten ytterligare!

Du får ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom specialiteten med mottagning och avdelningstjänstgöring.   

Om dig
Du är specialistläkare eller ST inom diabetes och endokrinologi, även gärna specialist i internmedicin. Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har gott omdöme, är självgående och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har också förmåga att lösa komplexa problem och hitta nya angreppssätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2392
Kontakt
  • Monica Olsson, Verksamhetschef, 010-4354827
  • Jenny Andersson, Sektionsöverläkare, 010-4350000
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet kansli, vxl.010-4350000
  • Kommunal, vxl.010-4350000
  • Ingrid Hulthe Söderbergh, SACO, vxl.010-4350000
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb