Närhälsan Angered rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

KRAFT är en verksamhet utanför vårdval rehab där vi arbetar med barn i åldrarna 9-12 år med övervikt och fetma. I KRAFT-teamet finns fysioterapeuter och dietist som framgångsrikt har utvecklat verksamheten tillsammans. Vi arbetar bland annat med träningsgrupper, kostrådgivning, att stötta familjen i förändringsarbete, administration kring verksamheten samt att utveckla arbetssätten tillsammans i teamet. Arbetet är förlagt på Närhälsans lokaler i Angered och i Gamlestaden samt i träningslokaler i Angered och Östra Göteborg.

Närhälsan Angered rehabmottagning är beläget i Angered som är en härlig del av Göteborg. Vi är en stor enhet med ca 50 medarbetare, varav 30 av dessa arbetar som fysioterapeuter. Vi har även arbetsterapeuter, kanslister, logoped, dietist, enhetschef och teamsamordnare. Då vi är en så stor arbetsgrupp har vi goda möjligheter att lära av varandra då vi besitter mycket fördjupade kompetenser och specialiseringar inom olika områden. För oss är det viktig med trivsel på arbetsplatsen, ett öppet klimat och ständig utveckling där alla hjälps åt.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/ jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Som dietist arbetar du med att stötta föräldrar och barn i KRAFT kring hälsosamma kostvanor kopplat till fetma. Arbetet sker i första hand via mottagningsbesök med barnets familj men även grupp-, eller teambesök kan förekomma. Arbetssättet är med fokus på att hitta goda vanor, via mat- och rörelseglädje. Teamet med dietist och fysioterapeuter arbetar nära varandra och har tillsammans utvecklat arbetssätten utifrån rådande kunskapsläge.

Besöken är framförallt förlagda till de båda mottagningarna men även digitala besök förekommer.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad dietist. Erfarenhet från hälso- och sjukvård eller arbete med barn och unga är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att du är självständig och flexibel. Du har ett konsultativt och prestigelöst arbetssätt och är serviceinriktad i kontakter med patienter och kollegor. Du vill ta vid i ett väl utvecklat arbetssätt under ordinarie dietist föräldraledighet. Vi ser också att du delar Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor

Tjänsten avser ett vikariat á 60 % då nuvarande dietist är föräldraledig, minst till årsskiftet 24/25. Uppdraget går bra att kombinera med annan tjänst eller uppdrag.

Övrigt

Intervjuer kan ske antingen på plats på enheten eller digitalt via Teams enligt överenskommelse och planeras genomföras kontinuerligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Angered
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2387
Kontakt
  • Jennie Hilbert, Enhetschef, 0700-824564
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb