Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 7, Neurologimottagning

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vill du jobba som sjuksköterska inom neurologi? Lockas du av ett varierande, självständigt arbete och att arbeta tillsammans med erfarna kollegor? Då är du rätt person, välkommen att skicka din ansökan redan idag!

Neurologi- och rehabiliteringsmedicin erbjuder specialiserad vård för sjukdomar och skador i nervsystemet. Vi gör utredningar och behandlingar samt erbjuder konsulttjänster för Skaraborgs Sjukhus och primärvården. Verksamheten omfattar också dagsjukvård. Vi är flera olika professioner som arbetar tillsammans; sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, psykologer, kuratorer, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, medicinska sekreterare, logopeder och dietister.

Som sjuksköterska arbetar du bland annat med telefonrådgivning och mottagningsbesök. Det ingår administrativa uppgifter som bokning, hantering av provsvar men även assistans vid läkarbesök och undersökningar. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor för att ge den bästa vården till patienterna. Det finns goda möjligheter till vidareutbildning inom det specifika diagnosområdet.

Utöver din roll som kontaktsjuksköterska är du en del av vår dagvårdsverksamhet med polikliniska behandlingar av neurologiska tillstånd. Det finns god möjlighet till personlig utveckling. 

För oss på neurologimottagningen är kompetensutveckling mycket viktigt då det är det som driver både vår verksamhet och oss som enskilda individer framåt. Det innebär inte bara att lära sig nya saker utan att även ta åt sig av och införa de små förändringarna som sker hela tiden inom vården och inom ditt specialområde. Tjänsten kommer vara förlagd på neurologimottagningen och var fjärde helg inom slutenvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med kunskap/erfarenhet inom neurologi. Det är meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, med utrymme för flexibilitet liksom en god samarbetsförmåga.

Välkommen att söka ett spännande jobb!
Tjänsten gäller ett vikariat till och med 2025-08-31 med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ÖK
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1949
Kontakt
  • Karin Kihlberg, 0722-469311
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-05-07

Tillbaka till lediga jobb