Södra Älvsborgs Sjukhus, VO psykiatri

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Starta karriären i Västra Götalandsregionen - vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter på kvalitetscertifierade arbetsplatser. Vi satsar på psykologers utveckling och erbjuder ett sammanhållet PTP-program! Varmt välkommen att söka PTP hos oss!

Om vår lediga tjänst
Vi har ett spännande psykologarbete att erbjuda dig som är intresserad av kliniskt arbete och som tillsammans med oss vill utveckla bra psykiatri. Vi ser människan utifrån en helhetssyn som tar hänsyn till såväl psykiska, fysiska och sociala behov. För att kunna möta den enskilda människans behov på rätt nivå eftersträvar vi att ha ett brett utbud av differentierade vårdinsatser.

Som psykolog hos oss gör du bedömningar, utredningar och psykoterapeutiskt behandlingsarbete. Dessutom förväntas du bidra med din kompetens och samverka med andra professioner, både på klinik och enhetsnivå, men också med den kommunala socialpsykiatrin och Närhälsan. Ibland kan även handledning- och utbildningsuppdrag ingå i tjänsten. Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag. Du erbjuds extern handledning, regelbundna yrkesträffar och goda möjligheter till kompetensutveckling.

En viss period av placeringen kommer att vara på BUP mottagning i Alingsås.

PTP-tjänstgöringen kommer att pågå mellan 2024-09-01 – 2025-08-30.

Om oss
Psykiatrimottagningen i Alingsås är en del av vuxenpsykiatrin vid Södra Älvsborgs Sjukhus. Mottagningen betjänar upptagningsområdet Alingsås och Lerums kommuner med ca 80 000 invånare. Mottagningen i Alingsås har genom sitt läge mycket goda kommunikationsmöjligheter. Hos oss arbetar sjuksköterskor, läkare, skötare, psykologer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomer sekreterare samt vårdenhetschef. Gruppen präglas av öppenhet och engagemang.

Din profil
Du som söker har en erlagd psykologexamen och intresse för att arbeta inom psykiatrin. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och förmåga till ansvar både för eget arbete och som för vår mottagning.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1845
Kontakt
  • Jonna Järvsén, vårdenhetschef, 0769–402741
  • Johanna Elmenhoff, mottagningssamordnare, 0700–826814
Facklig företrädare
  • Anders Ordqvist, Sveriges Psykologförbund, 0707–520739
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb