Försörjningsförvaltningen, MIV, Göteborg

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Materialförsörjning i vården (förkortas MiV) är en av de prioriterade insatserna i Logistik- och försörjningsprogrammet. Syftet med MiV är att utveckla och effektivisera materialförsörjningen inom vården och genom detta minska kostnaderna för materialhantering, frigöra tid i vården samt ha en ökad beredskap. Nu söker vi på Östra sjukhuset i Göteborg nya medarbetare som ska ingå i ett relativt nytt team som ska fortsätta att växa under 2024. 

Arbetsuppgifter

Som servicearbetare inom MiV (materialförsörjning i vården) träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du erbjuds variation och utveckling då vi hjälper våra kunder med flera olika serviceuppdrag. I rollen som servicearbetare ingår du i ett arbetslag där du främst kommer att arbeta med att:

  • fylla på förbrukningsartiklar och textilier på vårdavdelningar
  • beställa förbrukningsartiklar med handdator
  • ta emot och kontrollera samt avemballera inkommande gods
  • städa och underhålla förrådsstruktur samt materialvagnar i enlighet med regionala hygienrutiner

Arbetet är förlagt till vardagar under dagtid.

För att ge god service som servicearbetare behöver du:

  • ha god social och kommunikativ förmåga
  • samarbeta bra med andra
  • vara självgående, flexibel och ansvarstagande
  • visa vilja, engagemang och intresse av att ge god service

Du har godkänd gymnasieutbildning, och kan kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Om du har lärt dig svenska via SFI behöver lägst ha klarat SFI kurs D plus att du har erfarenhet av att praktisera svenska språket, tex via praktikplats. 

Din IT-kunskap är god; du kan använda smartphone, surfplatta, mejla, samt lägga beställningar och söka information på nätet. Vidare är du van att arbeta i olika IT-system, och har erfarenhet av Microsoft365s programvaror. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.  

Kunskap om vårdens artiklar och behov är meriterande samt om du har truckkort. 

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor.
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR 

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

Tjänsten är en timanställning där du kommer att ersätta ordinarie personal vid frånvaro. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön/Timavlönad
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1718
Kontakt
  • Hanna Bard, +46765655274
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2024-04-04
Sista ansökningsdag 2024-04-18

Tillbaka till lediga jobb