NU-sjukvården, Område Ledning och stöd, HR, Heromarapportörer

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Har du erfarenhet av att arbeta med Heroma? Bli en del av vårt team! 

Arbetsuppgifter 
Som Heromarapportör arbetar du självständigt och har ansvar för egna personalgrupper. Du avlastar och stöttar chefer, schemaläggare och medarbetare. I arbetet ingår bland annat att hantera felsignaler på stämplingar, skapa tjänstgöringsrapporter, lägga upp schema och registrera förändringar i systemet. Vid behov håller du i kortare utbildningar/information till medarbetare och chefer. Du har också kontakt med övriga stödfunktioner och fungerar som en länk mellan medarbetare, chef, Löneservice och HR. Heromarapportörer samarbetar, stöttar och vid behov ersätter varandra. Andra arbetsuppgifter kan också förekomma.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet inom löne- och schemaadministration eller motsvarande samt erfarenhet av systemet Heroma. Baskunskaper i Officepaketet, framför allt Excel är meriterande. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. 

Som person är du positiv, noggrann, flexibel och strukturerad, även under periodvis högre arbetsbelastning. Du är mån om att alltid ge god service och bidrar till ett gott samarbete och goda arbetsrelationer. Du är inte rädd för att ta egna initiativ, tar ansvar och du levererar lösningar och har nya idéer för verksamhetens bästa. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas. 

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla. Arbete förekommer även i Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1692
Kontakt
  • Maria Skön, Enhetschef, 010-4355459
Facklig företrädare
  • Mary Foss, Vision, vxl.010-4350000
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-04-17

Tillbaka till lediga jobb