Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Öron-, näs- och halssjukvård, Logopedi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Öron-, näs- och halsverksamheten (ÖNH) är en arbetsplats med cirka 140 medarbetare. Här bedrivs akut och planerad öppenvård, dagkirurgi samt slutenvård med akut och planerad kirurgi.

Vid Logopedimottagning öron- näs- och hals är verksamheten inriktad på diagnostik och behandling av barn och vuxna som har tal- och röststörningar inom diagnoserna stamning, röst, könsdysfori, nasalitetsstörningar och huvud- och halscancer. Vi utreder och behandlar också patienter med dysfagi samt följer upp barn och ungdomar som har cochleaimplantat eller är födda med kraniofaciala missbildningar som läpp-käk-gomspalt. Öppenvården bedrivs på läns-, region- och nationell nivå.

Vi har ett nära samarbete med logopedprogrammet vid Göteborgs Universitet och handleder samt undervisar regelbundet logopedstudenter.

Då en av våra kollegor ska sluta söker vi nu en logoped med erfarenhet inom stamning och dysfagi. 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med logopedkollegor och andra medarbetare som arbetar i team. Regelbundna diagnosmöten och andra fortbildningar relevanta för din tjänstgöring erbjuds. Du kommer att möta både medarbetare och patienter som är involverade i forskning och utveckling.

Vi strävar efter att ständigt utveckla vårt arbetssätt och ha ett bra kommunikationsklimat som både underlättar kollegialt lärande och ger möjligheter att påverka såväl pågående verksamhet som vår utveckling i ett längre perspektiv. Vår mottagning är HBTQ-diplomerad sedan 2016. 

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i diagnosteam inom stamning och dysfagi och ha kollegor, både läkare och logopeder, att samarbeta med. Vi erbjuder goda möjligheter att uppdatera och fördjupa dina kunskaper. 

Om dig

Du ska vara legitimerad logoped med minst två års yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarerenhet av att arbeta inom stamning och/ eller dysfagi samt intresse av av att fördjupa din kunskap inom någon av diagnoserna.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom kreativitet, flexibilitet, förmåga att arbeta i grupp såväl som förmåga till självständigt arbete. Du bör ha intresse för forskning och utveckling samt kunna handleda studenter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1658
Kontakt
  • Enhetschef, Helena Löfhede , 031-3422593,0730-814388
Facklig företrädare
  • SACO, Christina Havstam , 031-3423936
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-15

Tillbaka till lediga jobb